آینده ارز دیجیتال بونک

ارز دیجیتال بونک چیست؟ آینده بونک چگونه خواهد بود؟

دسته بندی : معرفی رمز ارزها
تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1403

بونک یک ارز دیجیتال مبتنی بر شبکه سولانا است که در سال ۲۰۲۲ در بازار عرضه شد. این رمز ارز شباهت زیادی به پروژه‌های میم کوینی موفق کریپتو یعنی شیبا اینو و دوج کوین دارد و لگو آن از نژاد سگ شیبا الهام گرفته است. بونک رمز ارزی است که به صورت غیر متمرکز کار می‌کند و با ایجاد علاقه بین کاربران باعث شد در همان ابتدا بیش از ۶۵ درصد از عرضه آن سوزانده شود. این مسئله نشان دهنده علاقه و تعامل زیاد در بین جامعه بونک است. همه این موفقیت‌ها در راستای یک استراتژی درست از سمت تیم توسعه آن شکل گرفت. به همین دلیل در بین سرمایه گذاران علاقه‌مند به میم کوین ها، خیلی از افراد به سراغ ارز دیجیتال بونک می‌روند.

ما در این مطلب می‌خواهیم بررسی کنیم ارز دیجیتال بونک چیست و چه آینده‌ای در انتظار آن است. اگر به دنبال سرمایه‌گذاری سودمند در میم کوین‌ها هستید، در این بررسی تحلیلی با ما همراه باشید.

معرفی ارز دیجیتال بونک

Bonk یک میم‌کوین مبتنی بر بلاک‌چین سولانا (SOL) است که در روز کریسمس ۲۰۲۲ به عنوان هدیه‌ی رایگان (ایردراپ) در بین اعضای جامعه‌ی سولانا توزیع شد. این پروژه‌ی رمزنگاری از یک سگ با نژاد شِبای اینو به عنوان نماد خود استفاده می‌کند و در واقع این کوین نیز الهام‌گرفته از  میم‌کوین محبوب دوج‌کوین (DOGE) است.

در هفته‌ی سوم دسامبر ۲۰۲۳، پس از لیست شدن ارز بونک در صرافی کوین‌بیس که از نظر حجم معاملات بزرگترین صرافی ارز دیجیتال در ایالات متحده است، ارزش این توکن بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافت.

Bonk دارای حداکثر عرضه ۱ میلیارد توکن است که بر اساس داده‌های CoinCentral، بیش از ۶۵ درصد از کل عرضه اولیه سوزانده شده است. فرآیند سوزاندن توکن بدین صورت است که درصدی از هر تراکنش به طور دائم از گردش خارج می‌شود. این رویکرد با کاهش تدریجی کل عرضه Bonk در طول زمان، انگیزه نگهداری را برای دارندگان افزایش می‌دهد و با کاهش تمایل به فروش همراه است. در نتیجه، این امر به طور بالقوه می‌تواند منجر به افزایش قیمت بونک شود.

ارز دیجیتال بونک چیست

نحوه توزیع یا تکنومیک بونک کوین

در حوزه پیچیده ارزهای دیجیتال، درک مفهومی به نام «توکنومیک» (Tokenomics) برای سرمایه‌گذاران حرفه‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. توکنومیک به بررسی عواملی همچون عرضه کل، توزیع و تقاضای یک ارز دیجیتال خاص می‌پردازد. در این راستا، اطلاعات کلیدی ذیل می‌تواند برای سرمایه‌گذاران Bonk مفید واقع شود:

  • موقعیت Bonk در میان میم‌کوین‌ها: بر اساس داده‌های مربوط به دسامبر ۲۰۲۳، Bonk توانست جایگاه خود را به عنوان سومین میم‌کوین برتر از نظر ارزش بازار، پس از Dogecoin (DOGE) و Shiba Inu (SHIB) تثبیت کند.
  • رتبه کلی Bonk در بازار ارز دیجیتال: با رجوع به اطلاعات دسامبر ۲۰۲۳، ارز بونک موفق شد به عنوان چهل و سومین ارز دیجیتال برتر بر اساس ارزش بازار، خود را در میان برترین‌های این حوزه معرفی نماید. (اما در اردیبهشت ماه سال 1403، رتبه این ارز 65 است.)
  • عملکرد درخشان Bonk در سال ۲۰۲۳: Bonk در میان ۱۰۰ ارز دیجیتال برتر بازار، عملکردی استثنایی را در سال ۲۰۲۳ از خود به جای گذاشت. بر اساس داده‌های دی‌ماه همان سال، این ارز دیجیتال رشدی چشمگیر داشت که باعث افزایش قیمت بیش از ۱۰.۰۰۰ درصدی این توکن شد.
  • ارزش و ارزش کل بازار Bonk: در دسامبر ۲۰۲۳، قیمت هر توکن Bonk برابر با ۰.۰۰۰۰۲۹۵۶ دلار بود. همچنین، ارزش کل بازار Bonk با احتساب تمامی توکن‌های بالقوه (Fully Diluted Market Cap) به رقم قابل توجه ۱.۷۹ میلیارد دلار رسید. (در حال حاضر ارزش بازار بونک برابر با 1,636,276,798 دلار است.)
  • عرضه نهایی Bonk: حداکثر تعداد قابل عرضه توکن‌های Bonk روی ۱۰۰ تریلیون واحد تعیین شده است.
  • آدرس قرارداد هوشمند Bonk روی بلاک‌چین سولانا: DezXAZ8z7PnrnRJjz3wXBoRgixCa6xjnB7YaB1pPB263

لازم به ذکر است، توزیع اولیه Bonk از طریق رویداد «ایردراپ» در دسامبر ۲۰۲۲ انجام پذیرفت.

استراتژی ایردراپ و توزیع توکن بونک

Bonk Crypto برای راه‌اندازی به جای عرضه اولیه سنتی (ICO)، مسیر غیر متعارفی را در پیش گرفت. این پروژه در ۲۵ دسامبر ۲۰۲۲ با توزیع عظیم ۵۰ درصد از کل عرضه توکن به صورت ایردراپ، توجه کاربران زیادی از این شبکه را به خود جلب کرد.

این توزیع، کاربران کلیدی درون اکوسیستم سولانا از جمله سازندگان NFT، معامله‌گران اولیه در صرافی غیرمتمرکز OpenBook و توسعه‌دهندگان را هدف قرار داد و حس مالکیت جامعه را تقویت کرد.

۵۰ درصد باقیمانده از عرضه توکن نیز به صورت استراتژیک تخصیص داده شد. سهم ۲۰ درصدی با دوره‌ی قفل سه‌ساله به مشارکت‌کنندگان اولیه که برای توسعه پروژه حیاتی بودند، اختصاص یافت. علاوه بر این، مشوق‌های توسعه‌ی آینده، DAO Bonk برای حاکمیت جامعه، نقدینگی اولیه در پلتفرم‌های دیفای مبتنی بر سولانا و یک صندوق اختصاصی بازاریابی، هر کدام بخشی را دریافت کردند. بدین ترتیب، تخصیص توکن با هدف تضمین مسیر رشد متعادل و پایدار انجام شد.

  • اطلاعات عرضه توکن بونک در سال 2022:

گیرندگان درصد از کل عرضه بونک
40 پروژه NFT فعال برتر در Solana 21%
معامله‌گران فعال کریپتو و کاربران DeFi در Solana 15.8%
هنرمندان و کلکسیونرها ۱/۱ Art در Solana 10.5%
توسعه‌دهندگان در Solana 5.3%
افرادی که در مراحل اولیه به پروژه Bonk کمک کردند 21%
توزیع نقدینگی در صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) و پروتکل‌های DeFi 5.3%
سازمان غیرمتمرکز خودگردان BONK (DAO) 15.8%
تبلیغات بازاریابی، مشوق‌ها، هدایا 5.3%

مزایا و معایب ارز دیجیتال BONK

به طور کلی ما به عنوان یک سرمایه گذار اگر قصد خرید و فروش یک ارز دیجیتال را داریم، حتما باید در رابطه با آن اطلاعات کامل داشته باشیم. باید بدانیم مزایا و معایب ارز دیجیتال مد نظر چیست تا بتوانیم با آگاهی بیشتر دارایی مان را وارد بازار های مالی کنیم. به همین دلیل در ادامه این بخش از مطلب وبلاگ فراچنج، به بررسی مزایا و معایب ارز بونک می پردازیم.

  • مزایا ارز دیجیتال بونک چیست؟

  • لیست شدن در صرافی‌های متمرکز (CEX) محبوب مانند کوین‌بیس، بایننس و کوکوین
  • عضویت در اکوسیستم سولانا که به عنوان جایگزینی برای اتریوم با محبوبیت در حال رشد است.
  • رشد قیمتی چشمگیر BONK در سال ۲۰۲۳ (بیش از ۱۰.۰۰۰ درصد)
  • تبدیل شدن توکن به مرکز یک اکوسیستم در حال گسترش از dAppهای BONK
  • راه‌اندازی صرافی غیرمتمرکز (DEX) به نام BonkSwap توسط اکوسیستم BONK در نوامبر ۲۰۲۳
  • امکان کسب سود از طریق تامین نقدینگی در BonkSwap با استفاده از BONK
  • معایب ارز دیجیتال بونک چیست؟

  • عرضه کل بسیار بالای ۱۰۰ تریلیون کوین
  • تمایل به کاهش هیجان برای میم‌کوین‌ها با ظهور میم‌کوین‌های جدید
  • مواجهه با نوسانات شدید بازار برای میم‌کوین‌ها
  • عدم وجود اطلاعات در مورد تیم پشتیبان BONK
  • کاربرد محدود BONK

ویژگی‌های ارز دیجیتال Bonk

در رابطه با این رمز ارز جالب است بدانید، بونک خرید، فروش و تجارت را در پلتفرم‌های تجاری مختلف تسهیل می‌بخشد و برای خرید در صرافی‌های ارز دیجیتال متمرکز بزرگ و شناخته شده‌ای مانند کوین بیس، بایننس و کوکوین و حتی صرافی‌های ارز دیجیتال غیر متمرکز در دسترس است. برخی از ویژگی‌های ارز دیجیتال بونک که بسیار مورد توجه قرار دارد عبارت‌اند از:

  • برخورداری از کیف پول‌های خصوصی: ارز بونک کیف پول‌های خصوصی را برای اطمینان بیشتر برای هولد ایمن Bonk در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد و کنترل دارایی را به طور کامل در اختیار سرمایه گذار قرار می‌دهد.
  • پذیرش گسترده و استفاده از این توکن: از همان روزهای اول عرضه به دلیل استراتژی خاص، بونک یک پذیرش گسترده‌ای داشت و توانست در بخش‌های مختلف نفوذ کند.
  • ماینینگ بونک مطابق با استاندارهای محیط زیست است: ارز بونک در تلاش است تا دوستدار محیط زیست باشد. لذا شیوه‌های استخراج بر اساس استانداردهای محیط زیست را افزایش می‌دهد. این مسئله ارز Bonk را در اکوسیستم کریپتوکارنسی پایدارتر می‌کند.

آینده ارز دیجیتال بونک bonk

خوشبینانه‌ترین سطوح قیمتی برای توکن BONK در سال‌های ۲۰۲۴ یا ۲۰۲۵

اگر در رابطه با آینده بونک کنجکاو هستید، باید در این رابطه بگوییم که سطوح قیمتی مختلفی برای این رمز ارز پیش بینی شده است. در این رابطه می‌توانیم از بالاترین ارزش بازار (ATH) موفق‌ترین میم‌کوین‌های چرخه‌های گذشته به عنوان معیار استفاده کنیم. سپس، این مقادیر را بر کل عرضه توکن BONK تقسیم کرده و به اهداف قیمتی برسیم.

بر این اساس، خوشبینانه‌ترین سطوح قیمتی برای BONK در اوج چرخه ۲۰۲۴-۲۰۲۵ عبارتند از:

  • ۰.۰۰۰۴۳۵ دلار (بر اساس مقایسه با SHIB)
  • ۰.۰۰۰۷۳۸ دلار (بر اساس مقایسه با DOGE)

با این حال، ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که به طور معمول، هر دوره رونق بازار کل بازار ارزهای دیجیتال را به سطوح قیمتی جدید (ATH) می‌رساند. بنابراین، اگر BONK قرار باشد میم‌کوین برتر چرخه‌ی آینده باشد، می‌تواند از قیمت‌های ذکرشده فراتر رود.

اما اگر به فکر سرمایه گذاری سودمند روی میم کوین ها هستید، حتما ارز بونک را بررسی و آن را در سبد سرمایه گذاری خود قرار دهید.

بهترین کیف پول های ارز دیجیتال برای نگهداری ارز بونک

چالش انتخاب بهترین کیف پول در سرمایه‌گذاری همه ارزهای دیجیتال وجود دارد. چرا که در دنیای کریپتوکارنسی ولت‌های مختلفی وجود دارد که هر کدام ویژگی‌های منحصر به فردی دارند و برای نگهداری یک رمز ارز مناسب اند. در ادامه تعدادی از کیف پول‌های برتر برای ذخیره‌سازی ارز Bonk را معرفی می‌کنیم.

  1. توکن پاکت | TokenPocket
  2. اشور ولت| Assure Wallet
  3. کوین هاب| Coinhub
  4. اوکی ایکس| OKX Wallet
  5. سولفلر| Solflare
  6. سیمپل هولد| SimpleHold Wallet
  7. کوین 98| Coin98
  8. وایرکس| Wirex Wallet
  9. لجر| Ledger
  10. آی ام توکن| imToken
  11. کوین بیس| Coinbase

نکات مهم: 

این موارد فقط پیشنهاد هستند و تا به امروز توانسته‌اند در رابطه با نگهداری و ذخیره‌سازی ارز دیجیتال بونک خدمات قابل قبولی را به کاربران ارائه دهند. شما به عنوان کاربر ارزهای دیجیتال در انتخاب کیف پول مناسب برای نگهداری بونک حتما باید عواملی مانند امنیت، رابط کاربری، پشتیبانی و کارمزدهای مربوط به کیف پول را بررسی کنید. علاوه بر موارد ذکر شده، متامسک و تراست ولت که کیف پول‌های برتر بازار رمز ارزها هستند هم می‌توانند برای نگهداری از ارز دیجیتال گزینه‌ای مناسب باشند.

آیا ارز دیجیتال Bonk گزینه ای مناسب برای سرمایه گذاری است؟

در این مطلب بررسی کردیم که ارز دیجیتال بونک چیست و آیا برای سرمایه‌گذاری گزینه‌ای مناسب است یا خیر؟! به طور کلی در رابطه با این میم کوین باید بدانید قیمت Bonk همانند سایر رمز ارزها تحت تاثیر تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار است. اگر تقاضا برای خرید بونک افزایش داشته باشد و از طرفی هم عرضه محدود باشد، قطعا قیمت تمایل بیشتری به افزایش خواهد داشت. بالعکس هم این گونه است که اگر تقاضا با کاهش همراه باشد، به احتمال زیاد قیمت به سمت نزول حرکت خواهد کرد.

علاوه بر این شاخص‌هایی همانند شاخص ترس و طمع کریپتو بر قیمت هر ارزی اثر گذار است و ارز بونک هم از این قانون مستثنی نیست. به طور کلی حالا که در رابطه با این رمز ارز اطلاعات کافی دارید،   تنها کسی که می‌تواند به این سوال پاسخ دهد خود شما هستید. از آنجایی که تنها شما با وضعیت مالی فعلی و میزان ریسک‌پذیری خود آشنایی کامل دارید باید با در نظر گرفتن وضعیت فعلی خود و استفاده از بینش ارزشمند درون-زنجیره‌ای تصمیم‌گیری در مورد خرید این میم‌کوین را بر عهده داشته باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]

نظرات کاربران

نام و نام خانوداگی
متن پیام

مورد اعتماد حرفه ای ها

مروری بر فراچنج در یک سال گذشته

کاربران فعال

+55000 نفر

معاملات انجام شده

+1 میلیون معامله

حجم معاملات

+150 میلیارد تومان